Qui som

Carn de vedella ecològica
Servim a domicili a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida
Som una família ramadera que fa generacions que treballa en l’agricultura i en la ramaderia bovina.

La nostra principal activitat és la producció de carn de vedella i vaca “bou” ecològica. El nostre sistema de producció és un cercle tancat.

Tot comença i acaba a la mateixa granja. Des del naixement dels vedells de la raça autòctona Bruna dels Pirineus, la seva alimentació amb farratges propis i cereals ecològics, fins a la seva transformació en un producte ecològic, saludable i de la terra.
El nostre secret: vaques pasturant totalment lliures per les nostres valls, alimentant-se del que dona la terra, criant animals sans i amb el màxim de benestar.

Les pastures amb que s’alimenten les nostres vaques, riques en àcids grassos poliinsaturats (omega3), betacarotens i vitamina E proporcionen una carn molt tendra i sabrosa amb propietats antioxidants.

Qualitat i obrador propi

Disposem d’obrador propi amb registre sanitari. Això ens permet garantir, en tot moment, la qualitat i la traçabilitat de la carn.

Qui som

Servim la vedella en caixes, envasada al buit i fresca. A punt per consumir-la (o congelar-la).

Qui som
Mas Pinós
Carn de vedella ecològica

X